Zapekaná paprika s hovädzím mäsom
Ingrediencie:
500g hovädzieho mletého
mäsa
3 strúčky cesnaku
1ks paradajkového pretlaku
soľ
korenie
oregáno
chilli
strúhaná mozzarela
Postup:
Papriky si prekrojíme na polovicu a vyčistíme. V miske si zmiešame mleté hovädzie mäso, pretlačený cesnak, paradajkový pretlak, soľ, korenie, oregáno, chilli a poriadne premiešame. Zmesou plníme papriku, ktorú ukladáme na plech. Pliešok prikryjeme alobalom a pečieme na 150 °C asi 30 minút. Po ubehnutí času pliešok odokryjeme a dané papričky posypeme strúhanou mozzarelou a dáme dopiecť. Podávame so šalátikom ako na fotke, alebo zo zemiačikmi.
Prajem dobrú chuť :)
Odporúčaná konzumácia pri redukcii hmotnosti:
zo šalátikom v klude aj ako večerný chod
zo zemiačikmi obedík
500g hovädzieho mletého
mäsa
3 strúčky cesnaku
1ks paradajkového pretlaku
soľ
korenie
oregáno
chilli
strúhaná mozzarela
Postup:
Papriky si prekrojíme na polovicu a vyčistíme. V miske si zmiešame mleté hovädzie mäso, pretlačený cesnak, paradajkový pretlak, soľ, korenie, oregáno, chilli a poriadne premiešame. Zmesou plníme papriku, ktorú ukladáme na plech. Pliešok prikryjeme alobalom a pečieme na 150 °C asi 30 minút. Po ubehnutí času pliešok odokryjeme a dané papričky posypeme strúhanou mozzarelou a dáme dopiecť. Podávame so šalátikom ako na fotke, alebo zo zemiačikmi.
Prajem dobrú chuť :)
Odporúčaná konzumácia pri redukcii hmotnosti:
zo šalátikom v klude aj ako večerný chod
zo zemiačikmi obedík
Komentáre
Zverejnenie komentára