Šťavnatý kakaový koláčik 🍫☕️(bez múky a rafinovaného cukru)

INGREDIENCIE NA CESTO: 400g ovsenej múky 3ks domácich vajíčok 100g jablkového pyré (domáce bez cukru) 300ml vlažnej vody 2PL medu Štipka sódy bikarbóny 3PL holandského kakaa INGREDIENCIE POLEVA: domáci džem (bez cukru) 100g vysoko-percentnej čokolády 2PL pomletých lieskových orechov POSTUP: Všetky ingrediencie na cesto si zmiešame spolu v jednej nádobke a poriadne premiešame. Keď máme cesto veľmi husté pridáme vodu,naopak keď je riedke pridáme ovsenú múku.Cesto si vylejeme do silikónové formy a dáme piecť na 180•C približne na 25 minút (cesto odporúčam pozorovať, každá rúra pečie inak).Po upečení necháme cesto vychladnúť. Do vychladnutého cesta si spravíme vareškou z vrchnej časti dierky (popicháme),na vrch natrieme poriadne domáci džem (tak aby sa dostal aj do dierok) môžeme aj trosku viac aby bola vrstva aspoň 3 milimetre. Na záver na vrch nalepené rozpustení čokoládu s miešanú s mletým orieškami. Rovnomerne rozotrieme a dáme schladiť cez noc! Na zá...